Odborný referent/ka (zařazen do odboru investic a údržby - místní komunikace) (Hodonín)

Město Hodonín nabízí v Hodoníně volnou pracovní pozici "Odborný referent/ka (zařazen do odboru investic a údržby - místní komunikace)". Nástupní mzda je 24 000 – 35 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Odborný referent/ka (zařazen do odboru investic a údržby - místní komunikace)
Obor(y):
Administrativa
Obec:
Hodonín
Mzda:
24 000 – 35 000 Kč
Směnnost:
Pružná pracovní doba
Minimální vzdělání:
ÚSO (vyučení s maturitou)
Adresa pracoviště:
Město Hodonín - pracoviště
Národní třída 373/25
69501

Další informace o volném místu

Požadavky vzdělání - VŠ vzdělání v bakalářském nebo magisterském studijním programu (stavebního směru výhodou) nebo VŠ vzdělání (stavebního směru výhodou) nebo SŠ vzdělání (stavebního směruvýhodou) s praxí min. 3 roky ve stavebnictví..
Popis pracovního místa: vykonává činnost silničního správního úřadu ve věšcech místních komunikací v k.ú. Hodonín (povolení připojení, povolení uzavírky místní komunikace, povolení zvláštního užívání místní komunikace, jako dotčený orgán státní správy se vyjadřuje k projektovým dokumentacím). Stanovuje dopravní značení na místních komunikacích v k.ú. Hodonín. Vykonává činnost státní správy ve věcech přestupků, spolupracuje na sestavování plánu oprav místních komunikací, průběžně sleduje technický stav místních komunikací, stav dopravního zančení, nároky na zřizování parkovaích míst…. atd.
Více na www.hodonin-eu; v pravém sloupci - záložka "Nabídka zaměstnání"…
Stravenky v hodnotě 150 Kč za každý odpr. den, 25 řádné dovolené/rok, sociální fond, 5 dní placeného volna navíc, možnost využití zvýh.tarifů mobilního operátora, nepeněžité a peněžité dary při pracovních a životních výročích, narození dítěte , možnost bezplatného vzdělávání v jazykových kurzech apod.
VŘ bude stanoveno po ukončení vyhlášení VŘ.

Kontakt na zaměstnavatele

Křižan, Vacenovská
telefon: 518316442, 518316150
email: krizan.martin@muhodonin.cz, vacenovska.stanislava@muhodonin.cz

Město Hodonín - pracoviště
Hodonín
69501


Poslední změna: před 3 měsíci