Programý pracovník Domu přírody Hodonínská Dúbrava, organizační složka města Hodonína (Hodonín)

Město Hodonín nabízí v Hodoníně volnou pracovní pozici "Programý pracovník Domu přírody Hodonínská Dúbrava, organizační složka města Hodonína". Nástupní mzda je 24 000 – 35 000 Kč.

Základní informace o pracovním místu

Název pozice:
Programý pracovník Domu přírody Hodonínská Dúbrava, organizační složka města Hodonína
Obor(y):
Kultura a sport
Obec:
Hodonín
Mzda:
24 000 – 35 000 Kč
Směnnost:
Jednosměnný provoz
Minimální vzdělání:
Vyšší odborné
Adresa pracoviště:
Město Hodonín - Dům přírody
Lipová alej 3532/19

Další informace o volném místu

VOŠ/VŠ vzděláíní, přírodovědného nebo pedagogického směru výhodou.
Náplň pracovní pozice: příprava a realizace vzdělávacích programů, exkurzí, přednášek a akcí pro veřejnost. Zajištění provozu infopultu, spolupráce s Agenturou ochrany přírody a krajiny ČR"a jinými externími subjekty, spolupráce s jinými Domy přírody, aktivní spolupráce se školami a dalšími institucemi.
Více informací k volnému místu na webových stránkách města - www.hodonin.eu - viz v pravém sloupci záložka - "nabídka zaměstnání.
Přihláška vč. podkladů zasílejte na adresu: MěÚ Hodonín, Stanislava Vacenovská - personalistka, Národní třída 25, 695 35 Hodonín nebo osobně doručte na podatelnu úřadu, MěÚ Hodonín, Nárdoní třída 25. Obálku označte slovy "NEOTVÍRAT - VŘ DP"
Oo skončení zkušební doby možnost přiznání osobního příplatku; 5 týdnů řádné dovolené/rok, 5 dnů sick days/rok, příspěvek na stravování, příspěvek na rekreaci, kulturní a sportovní akce;možnost pracovního poměru na dobu neurčitou. Výběrové řízení bude stanoveno po ukončení vyhlášení VŘ.

Kontakt na zaměstnavatele

Ing. Jana Kalábková
telefon: 720824085
email: kalabkova.jana@muhodonin.cz

Město Hodonín - Dům přírody
Hodonín
69501


Poslední změna: před 1 měsícem